Pinkpop

Kijk hier alle sessies uit de 3FM Speeltuin op Pinkpop terug

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk hier alle sessies uit de 3FM Speeltuin op Pinkpop terug

Een heel weekend lang werden er op Pinkpop sessie georganiseerd in de 3FM Speeltuin. Artiesten die je later die dag op de grote podia zag, kon je eerder bij 3FM zien. Met o.a. Bastille, SYML, Bazart en Nana Adjoa.

Bastille

Een handjevol 3FM-luisteraars werden backstage gesmokkeld onder de veronderstelling dat ze in een reportage over Bastille's optreden op Pinkpop zaten. Ze moesten simpelweg een paar vragen beantwoorden. Wat ze niet wisten is dat ze een persoonlijk telefoontje van frontman Dan zouden ontvangen die ze uitnodigde voor deze intieme sessie in de 3FM Speeltuin.

Bazart

Samen met Eefje de Visser trad Bazart op Pinkpop 2019 op. Samen hebben ze natuurlijk het prachtige 'Onder Ons', maar Eefje schoof voor meer dan alleen dat nummer aan tijdens de sessie in de 3FM Speeltuin.

Cage The Elephant

De band Cage The Elephant zette een enorme goede show neer op Pinkpop 2019, maar ze kwamen ook nog even langs in de 3FM Speeltuin. Dit is 'Cigarette Daydreams'!

Nana Adjoa

Ex-3FM Talent Nana Adjoa speelde een prachtige sessie in de 3FM Speeltuin.

SYML

"Ooohhhhh, clean eyes." Iedereen kan 'm meezingen, de grote hit van SYML. Dus daarom hier een versie vanuit de 3FM Speeltuin. Geniet en zing vooral lekker mee.

Blood Red Shoes

De Britse band Blood Red Shoes pakte de akoestische gitaren erbij en dit een heerlijke intieme sessie bij 3FM.

Au/Ra

Je kent het nummer 'Panic Room' waarschijnlijk in de versie met CamelPhat, maar de zangeres van dat nummer Au/Ra stond op Pinkpop en deed het nummer in een akoestische sessie.

Ster advertentie
Ster advertentie