Video

Josh Homme leest jou vanavond in slaap met een kinderverhaaltje

  1. Nieuwschevron right
  2. Josh Homme leest jou vanavond in slaap met een kinderverhaaltje

Het is 2017. We leven in een drukke wereld waarin we kunnen stressen over heel veel dingen: de extra vijf seconden van Max Verstappen, het einde van Game Of Thrones, klimaatverwarming, wereldpolitiek... Maar gelukkig is daar Josh Homme, de immer coole frontman van Queens Of The Stone Age. Hij zorgt ervoor dat jij 's avonds gewoon je hoofd op je kussen kunt leggen en meteen in een heerlijke slaap zakt. Want zo is 'ie.

Draak van een verhaal

Joshua Michael Homme, die ouwe goedzak, heeft namelijk een tijdje terug een video opgenomen waarin hij een kinderboek voorleest, compleet met tekeningen en fluffy knuffels. In de video vertelt Josh je alles over Zog, een klein onhandig draakje dat de kunst van het draak-zijn nog niet helemaal onder de knie heeft. Een must-see, dat lijkt ons duidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

There's more...

De video is er eentje in een serie van CBeebies, waar ook James McAvoy, Patrick Stewart en Simon Pegg al in hebben voorgelezen. Maar als je eigenlijk nog steeds geen genoeg hebt van Josh Homme zelf hebben we ook nog een keertje de Scissor Sisters-infomercial voor je. Epicness vergaat niet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie