3FM nieuws

Queens Of The Stone Age gaat klassiek en dat klinkt súpervet

  1. Nieuwschevron right
  2. Queens Of The Stone Age gaat klassiek en dat klinkt súpervet

Je kent Josh Homme natuurlijk als een stoere rocker die niet met zich laat fucken. Zijn muziekstijl is voornamelijk gewoon kneiterhard en niet per se passend op een rustige avond. Toch bewijst de frontman van Queens Of The Stone Age dat hij ook hartstikke gevoelige muziek kan maken. Hij deed gisteren een klassieke versie van 'Villains Of Circumstance'.

Later... with Jools Holland

In het BBC-programma Later...with Jools Holland doet Josh Homme een klassieke uitvoering van het net uitgebrachte 'Villains Of Circumstance'. En dat klinkt ge-wel-dig mooi. Josh staat daar in zijn stoere leren jackie en zijn jeans te zingen als geen ander. Een heel bijzonder gezicht en ook voor je oren is het geen straf om hiernaar te luisteren. De reacties zijn ook behoorlijk positief en treffend. "He has got the voice of a 6 foot 4 redheaded angel, that is beautiful", is een van de reacties onder de video. Check het zelf en geniet!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Villains

Het album 'Villains' is nu al effe uit en krijgt behoorlijk positieve reacties. Het album werd geproduceerd door Mark Ronson en dat is goed terug te horen. Het album is een stuk meer funky dan het eerdere werk van de band. Josh en zijn band durfden een andere weg in te slaan maar zijn tegelijkertijd nog lang niet klaar met hun eigen sound. Dat Josh veel durft blijkt ook wel uit de bovenstaande video. Klasse!

Ster advertentie
Ster advertentie