Video

Herman interviewt MGMT: "Please name your clown after me!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Herman interviewt MGMT: "Please name your clown after me!"

Met een tijdsverschil van negen uur zijn Andrew en Ben van MGMT naar Beuningen gevlogen om op Down The Rabbit Hole te spelen. 3FM-dj Herman Hofman sprak ze vlak voor hun show over LSD, gele clowns en een gezonde dosis tequila.

Cocktail

Helemaal leuk natuurlijk, dat je een enorme show op de Hotot mag gaan verzorgen, maar hoe bereid je je daarop voor? Is er een workout-schema? Eten Andrew en Ben absurd veel bananen van tevoren? Wordt er een potje geyogaat? Je raadt het al: none of the above.

Andrew gaat het liefst voor een combinatie van een plets water in zijn gezicht, een paar jumping jacks, een flessie Gatorade en hier en daar misschien wat tequila. Hoe die laatste ook maar enigszins goed kan combineren met jumping jack is ons een raadsel, maar alas. Je doet wat nodig is, he.

Herman the scab-clown

Op de cover van het laatste album van MGMT staat een enorme clown. Tikje freaky is 'ie wel, en de naam is niet veel beter. Hij heet scab-clown, vrij vertaald: wondkorstjes-clown. Joe. Herman stelt daarom voor om 'm te hernoemen tot 'Herman The Clown', een plan dat niet 1,2,3 met gejuich ontvangen wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie