Meer NPO
STER Advertentie

Tips van Yarasky: Zo win je Fortnite

Tips van Yarasky: Zo win je Fortnite

Zaterdag 14 april 2018 - 15:01 uur

Drake doet er verstandig aan om een vertaler in te huren. Het gebeurt namelijk niet dagelijks dat game-grootheid Yarasky tips geeft hoe je Fortnite: Battle Royale kunt winnen. Roel van NOS Mashup kreeg het voor elkaar. 

Stel dat je dit artikel leest, omdat je ook wel eens wil weten waar al die ophef omtrent Fortnite nou vandaan komt, dan proberen we hier heel kort uit te leggen wat dit spel is. Voor degenen die alleen de tips van Yarasky willen, scroll door naar beneden...😏

In Fortnite: Battle Royale speel je online met honderd spelers hetzelfde spel. Je wordt op een eiland gedropt waar je jezelf moet verdedigen tegen anderen. Over het hele eiland liggen wapens en andere objecten. Maar hoe langer het duurt, hoe kleiner het speelveld wordt. Op die manier moet je wel tegen elkaar vechten. En waar je best kunt samenwerken met andere spelers, is het uiteindelijk ieder voor zich. Degene die het laatst overblijft, wint. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Windeieren 

Het is bijna bizar in wat voor korte tijd de game is uitgegroeid tot hype. Dat rappers Drake en Travis Scott idolaat zijn van het spel en het spelen op Twitch, heeft de game wat betreft populariteit natuurlijk ook geen windeieren gelegd. 

En omdat het lijkt alsof ALLE scholieren en studenten in Nederland verslaafd zijn aan Fortnite, besloot Roel van NOS Mashup op bezoek te gaan bij YouTuber en Fortnite-fan van het eerste uur Yarasky voor wat handige tips.  

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Tussenuur

Populair op 3FM