HUMAN

Danny doet een inval met een commandoteam

  1. Nieuwschevron right
  2. Danny doet een inval met een commandoteam

En zoals al bleek uit zijn adrenalinetest vond Danny dat op zijn zachtst gezegd best spannend. Om te kijken hoe hij met die spanning om zou gaan, werd zijn hartslag tijdens de adrenaline challenge gemeten. En dat metertje draaide overuren.

We hadden al een donkerbruin vermoeden dat Danny niet per se een extreme thrillseeker was. Dat kwam met name door dit filmpje, toen hij voor Mashup had afgesproken met een gast die illegaal vuurwerk verhandelt. Dezelfde gast die, onbewust van zijn microfoontje, fluisterde dat 'die gasten van de NOS bang zijn, man' terwijl hij een lawinepijl de lucht in schoot.

Ideale kandidaat kortom, om net als Cesar (Club HUB), Rens (DrugsLab), Jaimy (FunX) en Eva (3FM) een adrenaline challenge uit te laten voeren.


(Geblinddoekt werd Danny naar een onbekende bestemming gebracht)

Bivakmuts en aanvalsgeweren

Net zoals bij de overige vier adrenaline challenges was het verrassingselement best belangrijk. Danny werd door zijn redactie naar een plek in Nederland gereden en daar kreeg hij pas de envelop met de uitslag van de test en de challenge die daarbij hoorde: meedoen met een inval van een antiterreurteam. Met bivakmutsen, helmen en volautomatische aanvalsgeweren.

Om de stresslevels van Danny te monitoren, werd hem een hartslagmeter omgehangen. Op de koop toe besprak YouTuber en psycholoog Najla de emoties van Danny.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van vrijdag 26 januari tot vrijdag 2 februari is het #adrenalineweek bij 3FM, FunX, NPO 3, NOS op 3 en Club HUB. Dit vanwege de 3DOC: Living To The Max (Human), over extreme sporten en de psychologie van thrillseekers. Ontdek hier waar wat voor adrenalinejunk jij bent.

Ster advertentie
Ster advertentie