STER Advertentie

Geef je op voor Kaartje van Kevin

Geef je op voor Kaartje van Kevin

Vrijdag 29 september 2017 - 16:55 uur

Ook al stuur je iemand de hele lijst met emoji's, nog altijd staat dit niet in verhouding met het gevoel dat je veroorzaakt als je iemand een fysiek kaartje stuurt. En om dat gevoel SUPER VAAK op te roepen is er het Kaartje van Kevin!

De brievenbus rammelt. Op de deurmat ligt het gebruikelijke stapeltje reclamefolders, brieven van verzekeringsmaatschappijen, bank, DUO, etc. Niet echt een stapeltje om blij van te worden. 

Maar wat ligt daar? Een vrolijk gekleurd kartonnetje, met bloemen, dieren en/of sierlijke letters! Voor JOU!! En je bent niet eens jarig, kun je nagaan! En kijk nou, er staan zulke leuke en lieve woordjes op, aan jou gericht. Iemand heeft de moeite genomen om jou een kaartje te sturen OMG!!!!

*smelt*  

Kaartje van Kevin

Dat gevoel dus. Dat is toch onbeschrijflijk eigenlijk? Nou, dat vindt 3FM-DJ Kevin van Arnhem dus ook. En daarom heeft hij in zijn show (maandag t/m vrijdag van 00:00 tot 02:00) de rubriek Kaartje van Kevin, waarin hij luisteraars de kans biedt om een fysiek kaartje te sturen naar iemand.

Vandaar deze oproep. Wil jij iemand in het zonnetje zetten, bedanken voor iets, een hart onder de riem steken of laten weten dat je aan hem of haar denkt? Meld je dan hieronder aan!

Tussenuur - Kaartje van Kevin

Wie zou je een kaartje willen sturen?(*)
Invalid Input

Waarom?(*)
Invalid Input

Eigen naam(*)
Invalid Input

Telefoonnummer(*)
Invalid Input

E-mailadres(*)
Invalid Input

 

Meer Tussenuur

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement