Sziget

Baskerville owned Sziget: on tape!

  1. Nieuwschevron right
  2. Baskerville owned Sziget: on tape!
De Baskerville boys zijn in Sziget beland voor een optreden en aangezien ze normaliter de deur bij 3FM platlopen, doen ze dat nu ook.Bart en Tijs van Baskerville kunnen hun geluk niet op. Een kleinschalig gestart project groeit langzamerhand onder hen vandaan en met heel veel inzet weten ze de boel nog onder controle te houden, maar het gaat hard met de Haarlemmers. Aan alle kanten haken ander muzikale krachten aan, zoals Jacqueline Govaert (Krezip) en Bart van Liemt (The Sheer).

Baskerville op Sziget

Hoe die samenwerking precies tot stand kwam wilde Rudy nou ook weleens weten en dus werd het tijd voor een tête-à-tête, een face to face, een openhartig gesprek tussen hem en de bandleden.



Een storm die losbarstte

En toen was het tijd voor het optreden. De zaal was er klaar voor, Baskerville was bereid het te geven en de wisselwerking pakte goed uit. 'Het ging helemaal compleet vierkant uit z'n voegen'. Bart bedacht een dansje waarbij hij naar beneden wees, waarop de zaal ging zitten, het tentzeil klapperde van de luchtverplaatsing... een verpletterend optreden. Er is een video om het te bewijzen.



Ster advertentie
Ster advertentie