Sziget

De Sziget vrijdag van 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. De Sziget vrijdag van 3FM
Wisseling van de wacht. Michiel moest weer voor dag en dauw op voor z'n ochtendshow en daarna is het tijd voor Der RudyNeem je Giels programma over, mag je meteen om 06:00 uur op een Hongaarse camping de dronken kampeerders van je afslaan. Michiel Veenstra had zijn trouwe compaan Tjibbe Tjibsma meegenomen om de kwaliteit van de camping op Sziget eens te peilen.

This is your wake-up call

Matthijs reageerde als eerste op de oproep van Tjibbe toen hij zich dapper roerde rond kwart voor acht 's ochtends. Met gevaar voor eigen leven maakte hij zichzelf kenbaar via zijn megafoon.
De vochthuishouding

Zoals iedere dag van de afgelopen drie weken, waagde hij zich aan een doucheonderzoek. Putjes, straal, waterdruk, niets ontgaat het waakzame oog van deze doorgewinterde keizer van de camping.Nikos, een brave borst uit ons vaderland, was uitermate behulpzaam en liet Tjibbe de natte cel zien.


zZz op Sziget

Daan en Bjorn van zZz stampten, ramden en beukten de hele rimram bij elkaar op Sziget en stuiterend van de energie kwamen ze nog eens nagenieten bij Rudy in de studio.
Pig on a stick sweet and sour pig and pig and ham

Het is toch wel 'een dingetje'. Vlees is hier op Sziget een belangrijk onderdeel van de schijf van vijf en daarom wordt je doodgegooid met shaslicks, worsten in alle soorten en maten en... varken aan het spit. Annemieke informeerde naar de diverse vleselijke versnaperingen.
Waterpijpen midden op het terrein

Deze bezigheid is zo verschrikkelijk woordgrapgevoelig, dat Rudy het niet kon laten. Sterker nog, de rest van de avond ging het nergens anders meer over in de studio op 3FM. "Ik weet niet wie die Water is, maar hij gaat een mooie avond tegemoet!"

Ster advertentie
Ster advertentie