Pinkpop

En opeens stond Lady Gaga bij The Kooks in de kleedkamer

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. En opeens stond Lady Gaga bij The Kooks in de kleedkamer

Met een optreden op de mainstage én een sessie in de 3FM Speeltuin was The Kooks weer lekker aanwezig op Pinkpop. 3FM-dj Herman sprak ze over hun festival-avonturen met daarin een anekdote over...

Jullie zijn zo vrolijk," merkt Herman op. "Hoe kunnen we dat niet zijn?" zegt frontman Luke terecht. "Het weer is fantastisch en we zijn terug op Pinkpop!" En zo is het maar net!

Zelf naar een festival

Of de band zelf nog regelmatig naar een festival gaat? Niet echt. Toch staat het Amerikaanse Burning Man nog steeds hoog op hun lijstje. "Ons eerste festival samen sliepen we met z'n vieren in een tweepersoonstent," vertelt gitarist Hugh. "Als je op een gegeven moment geen twintig meer bent, doe je die dingen minder snel."

Beste backstage verhaal

Het beste backstage verhaal van de band? Ooit stond Lady Gaga ineens in hun kleedkamer. "Gekleed in een klein gympakje en ze wilde een gesigneerde foto van ons. Wat bizar is om nu over na te denken. Ze is een superster."

3FM X PINKPOP

Trek die roze hoedjes maar weer uit de kast of sit back and relax, want ook dit jaar doet 3FM weer verslag vanaf het festival. Kijk hier wanneer we radio maken vanuit Landgraaf en volg ons op socials voor de mooiste foto's en toffe interviews!

3FM FESTIVAL TOP 999

Zijn The Kooks nou jouw favoriete festivalartiest? Stem ze die 3FM Festival Top 999 in, dan! Stemmen kan hier, tot 23 augustus.

Ster advertentie
Ster advertentie