Pinkpop
BNNVARA

Pinkpop breidt line-up voor 2019 uit met Krezip & Bring Me The Horizon

  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop breidt line-up voor 2019 uit met Krezip & Bring Me The Horizon

Eind 2018 maakte het festival in Landgraaf al bekend dat Fleetwood Mac, Mumford & Sons, Tenacious D, Golden Earring en George Ezra op de 50e editie van Pinkpop staan! Maar nu zijn daar nog twee namen bijgekomen... Krezip & Bring Me The Horizon!

Terugkeer artiesten

Het is voor Krezip de zesde keer dat zij optreden op het festival. In 2000 gaven zij al een iconisch optreden. Nu komt de band weer voor het eerst sinds jaren samen om nieuwe herinneringen te maken. Voor Bring Me The Horizon in het wel de eerste keer dat zij op het Pinkpop podium staan.

Golden Earring maakte het nieuws eerder zelf bekend door het op hun website de plaatsen. De band van Barry Hay stond in 1970 ook op de allereerste editie van het festival dus het is mooi dat ze de vijftigjarige verjaardag ook komen vieren. Het wordt de vierde keer dat hun naam op het affiche prijkt.

Het is voor Mumford & Sons en George Ezra ook niet de eerste keer dat ze naar Landgraaf komen. In 2012 zorge Mumford & Sons al voor kippenvel en in 2015 stond George Ezra ondanks een voedselvergiftiging toch op het podium. Tenacious D is wél voor de eerste keer te zien op het festival.

PINKPOP 2019

De vijftigste editie van Pinkpop vindt plaats op 8, 9 en 10 juni 2019. Waar? Megaland, natuurlijk! Weten wie je volgend jaar nog meer kunt bewonderen op Pinkpop? Houd dan op 13 maart 2019 alle socials goed in de gaten, want dan houdt het festival zijn jaarlijkse perspresentatie in Paradiso, Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie