Muzieknieuws

The 1975 brengt nieuwe single 'All I Need To Hear' uit

foto: The 1975 op RW19
  1. Nieuwschevron right
  2. The 1975 brengt nieuwe single 'All I Need To Hear' uit

Er zit een nieuwe plaat van The 1975 aan te komen, en traditiegetrouw releast de Britse band op de voorhand heel wat singles. Dat is ook het geval bij Being Funny in a Foreign Language, dat op 14 oktober uitkomt. Van de elf nummer op het album, kregen we er inclusief deze nieuwe 'All I Need To Hear,' namelijk al vier te horen.

'All I Need To Hear'

'All I Need To Hear' is een rustgevend liefdesliedje en bevat genoeg baslijnen die worden begeleid door een rustige piano. Halverwege duiken er zelfs wat strijkers op. Een flinke variatie in het oeuvre van de band uit Manchester die voornamelijk bekend staat voor het maken van opgewekte muziek.

'Tell me you love me, cause that's all I need to hear', zingt leadzanger Matty Healy vol overtuigingskracht waarmee hij ongetwijfeld veel fans blij maakt. De piano balled is het vierde voorproefje van het aankomende album en daarmee een vervolg op de recente tracks ‘Part Of The Band’, ‘Happiness’ en ‘I’m In Love With You’. Over het album zegt Healy het volgende: "Ik heb altijd al iets heel, heel intiems willen maken en iets waar je getuige van kunt zijn van een moment."

Check het nummer hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour door Europa

In een interview met 3FM-dj Andres vertelde Matty Healy dat de band na lange tijd weer op tour gaat door Europa. De zanger vertelde het aan Andres voor het eerst dat The 1975 rond februari gaat optreden in de Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie