Muzieknieuws

'Happiness' is de nieuwe track van The 1975

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Happiness' is de nieuwe track van The 1975

'Happiness' is de tweede track die The 1975 releast in aanloop naar hun nieuwe album Being Funny in a Foreign Language, die op 14 oktober uitkomt. Eerder dit jaar bracht de Britse band de single 'Part Of The Band' al uit.

Het was even stil rondom de band na het uitkomen van Notes On A Conditioneel Form in 2020. Maar gelukkig kwam daar eerder dit jaar verandering in toen de band via verschillende wegen begon te teasen naar nieuwe muziek. De social media van de band werd compleet leeggehaald, en er werden posters gespot waarvan fans vermoedden dat het frontman Matty Healy. En fans kregen gelijk: 1 juni dropte The 1975 eindelijk weer muziek.

'Happiness'

Waar 'Part Of The Band' iets rustiger was, klinkt 'Happiness' precies hoe de titel het al omschrijft. Vrolijk, funky, zomers en dansbaar. Later in de track komt de sound ook terug die we van The 1975 gewend zijn. Naast de originele track hebben ze hierbij ook een 'dance floor edit' uitgebracht. Deze versie is korter, maar klinkt even lekker! 'Happiness' is een heerlijk voorproefje op het album dat komen gaat. Vergeet daarom ook zeker niet de videoclip hieronder te checken!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Naast het releasen van nieuwe muziek en het teasen naar het album, is The 1975 ook bezig met een tour door Noord-Amerika. Fingers crossed dat ze daar binnenkort ook wat Europese tourdata aan toevoegen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie