3FM nieuws

The 1975 komt volgend jaar naar Nederland

foto: Samuel Bradley
  1. Nieuwschevron right
  2. The 1975 komt volgend jaar naar Nederland

Vlak voordat The 1975 hun nieuwste track 'I'm In Love With You' lanceert, sprak Andres leadzanger Matthew Healy over hun nieuwste muziek en het aankomende album van de band. Vijf jaar na hun veel bekroonde album A Brief Inquiry Into Online Relationships komen de mannen in oktober met een nieuwe goeie dosis alternative rock.

'I'm In Love With You'

De nieuwste track is onderdeel van het vijfde studio album alweer van de band. De mannen uit Manchester hebben zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als een gevestigde naam in de mainstreampop. Met een diverse sound van echte rock tot indie-r&b brengt The 1975 een uniek geluid voor een groot publiek. Zo ook met het nieuwste album Being Funny in a Foreign Language

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour door Europa

Verder was er nóg een primeur te horen in het interview. Matty vertelde namelijk dat de band na lange tijd weer op tour gaat door Europa. De zanger vertelde het aan Andres voor het eerst dat The 1975 rond februari gaat optreden in de Ziggo Dome. Healy: 'So that's an exclusive, no one knows it yet'. Blok dus alvast de hele maand februari in je agenda, want dit concert mag je niet missen.

Update: dit concert is in de tussentijd nog steeds niet bevestigd. Wel komt de band naar Best Kept Secret Festival in Hilvarenbeek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie