Muzieknieuws

Dave Grohl vergelijkt Billie Eilish met... Nirvana!

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Dave Grohl vergelijkt Billie Eilish met... Nirvana!

Het gaat zo hard met de carrière van de 17-jarige zangeres dat haar fanbase iedere minuut wel groter lijkt te worden. Ook Foo Fighters' Dave Grohl blijkt groot fan te zijn van Billie en vergelijkt haar zelfs met Nirvana!

Tijdens een interview vertelt de Foo Fighters-frontman dat zijn dochters geobsedeerd zijn met Billie en dat ze samen naar een concert van haar zijn gegaan. "The connection that she has with her audience is the same thing that happened with Nirvana in 1991. When I look at someone like Billie Eilish, rock and roll is not even close to being dead!" zegt Grohl.

Zijn woorden waren in dat interview nooogal ingekort, dus postte hij op het Foo Fighters Twitter-account een rectificatie met de volledige quote. Here ya go!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Exclusive

Voor alle personen die onder een steen hebben geleefd of onze socials de afgelopen weken strak hebben genegeerd: Billie doet een 3FM Exclusive! Op 23 februari geeft de nummer 1 van de Live List 2019 een héél erg exclusief optreden in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Dit maak je écht maar 1 keer mee in je leven!

Tickets voor dit exclusieve optreden zijn alleen bij 3FM te winnen. Luister tussen 17 en 23 februari naar 3FM en wacht op het 3FM Ticketalarm. Hoor jij 'm? Stuur dan met een bloedgang een bericht via de 3FM app (gratis te downloaden in je app store).

Zet jezelf ook alvast op de geïnteresseerden-lijst van ons Facebook-event en volg ons op Instagram en Facebook. We geven daar tussen NU en 23 februari ook kaarten weg! Good luck!

Meer Billie?

- Billie Eilish is #1 in de 3FM Live List 2019
- Winactie 3FM Exclusive Billie Eilish: Copy The Look
- Billie Eilish speelt ex-3FM Megahit 'Bury A Friend' voor het eerst live

Ster advertentie
Ster advertentie