3FM nieuws

Dit zijn de winnaars van 3FM Exclusive Billie Eilish: Copy The Look

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de winnaars van 3FM Exclusive Billie Eilish: Copy The Look

Billie, Billie en nog eens Billie!

Ze staat op de nummer 1 op de 3FM Live List 2019 en verovert de wereld razendsnel met haar muziek. De tracks 'bury a friend' en 'when the party's over' waren beide al 3FM Megahit, maar niet alleen haar muziek is het gespreksonderwerp. Ook de clips en outfits zijn een hot topic. Dus vroegen wij ons af: wie kan deze look net zo hard óf zelfs harder rocken!?

Mannen, vrouwen en alles daartussen... We daagden je uit! Maak een foto waarin je deze look van Billie kopieert, upload hem hard op Instagram (1. dus niet op je Story 2. zorg dat je profiel open staat) en tag 'm met #3FMExclusive en #3FMxBillie. Nou, en dat hebben jullie gedaan...

Winnaars

De winnaars zijn ondertussen bekend en dit zijn ze!

Teske in de jury

Niemand minder dan vriendin-van-de-show en zangeres Teske bepaalt wie van jullie kaartjes wint voor de 3FM Exclusive. Teske is groot fan van Billie Eilish, wat haar het perfecte jurylid maakt! Ze koos de bovenstaande winnaars in een livestream op Instagram.

Niet gelukt?

Mocht het nou niet lukken met deze winactie om jouw twee tickets binnen te halen, wees niet bang! Er komen nog genoeg winacties aan. Vanaf 17 tot en met 23 februari komt het Ticketalarm terug op 3FM. Hoor je 'm? Stuur dan razendsnel een appje naar de studio via de 3FM App! Die kun je gratis downloaden in je App Store of Play Store.

3FM Exclusive

De 3FM Exclusive met Billie Eilish vindt plaats op 23 februari in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Een héél klein groepje fans mag up close and personal genieten van een intieme live set. Dit maak je écht maar 1 keer mee in je leven! Diezelfde avond zal 3FM-dj Vera Siemons het optreden uitzenden tijdens haar programma Vera On Track op 3FM tussen 19:00 en 22:00 uur.

Check hier alle informatie over dit exclusieve event:

- 3FM Exclusive: Billie Eilish
- Facebook-event 3FM Exclusive

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie