Muzieknieuws

RONDÉ pakt de 3FM Megahit met 'Bright Eyes'

foto: RONDÉ in Fluor in Amersfoort tijdens SR 2021
  1. Nieuwschevron right
  2. RONDÉ pakt de 3FM Megahit met 'Bright Eyes'

Terwijl RONDÉ nog kan nagenieten van het succes van de singles 'Love Myself' en 'Hard To Say Goodbye,' (beide ex-3FM Megahit) trekt de band deze positieve flow door met de volgende catchy single: 'Bright Eyes'. En driemaal is scheepsrecht blijkt maar weer eens, ook deze track is namelijk gekroond tot 3FM Megahit. Slinger je radio dus aan, want dit heerlijke aanstekelijke nummer hoor je deze week extra vaak op 3FM.

'Bright Eyes'

De track is alweer de derde single die uitkomt na het laatste album Flourish uit 2019. Net als 'Hard To Say Goodbye', en 'Love Myself' is het een echte knaller dat leidt naar een catchy refrein dat je moeilijk uit je hoofd krijgt. Met recht een hit dus.

Het nummer gaat over het niet meer achterom hoeven en willen kijken. "Je hebt geleerd van het verleden, keuzes gemaakt om te komen waar je nu bent en bent blij met wie je nu bent. Je keert niet meer terug naar hoe het was en kijkt met een heldere blik vooruit," zegt de band er zelf over.

Check het nummer hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Succes na succes

Dat het lekker gaat met RONDÉ, is zacht uitgedrukt. Met 'Hard To Say Goodbye' en 'Love Myself' domineerde de band zowat iedere hitlijst. Gaat dit de volgende hit in wording van RONDÉ worden? De 3FM-dj's zijn in ieder geval rete enthousiast! Waarom 'Bright Eyes' zo'n geschikte Megahit is, oftewel ons favoriete liedje van de weekt legt 3FM-dj Oliver uit.

Quote

Het heeft weer pit, dat vind ik te gek! Het doet me een beetje denken aan een No Doubt-classic, maar tegelijkertijd wel de catchiness die je verwacht bij RONDÉ.

3FM-dj Olivier

Clubtour

De release van het nummer luidt het begin in van van een periode waarin de band door het land trekt voor een clubtour. Deze begint in de Metropool in Enschede en zal daarna zijn weg vervolgen naar onder meer Haarlem, Dordrecht, Leiden en Tilburg.

Ster advertentie
Ster advertentie