Muzieknieuws

Wet Leg speelt 'Chaise Longue' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Wet Leg speelt 'Chaise Longue' in de 3FM Live Box

Vanmorgen was niemand minder dan Wet Leg te vinden in de 3FM Live Box. De Britse indierockband bestaande uit twee vriendinnen Rhian en Hester, braken door in 2021 met de ex-3FM Megahit 'Chaise Longue'. De leadzangeressen vertellen over hun snelgroeiende carrière, de debuutplaat die afgelopen maand uitkwam en ze speelden twee tracks in de 3FM Live Box.

'Chaise Longue'

De doorbraak kwam voor Wet Leg in 2021 toen hun liedje 'Chaise Longue' werd opgepikt door steeds meer radiostations in het Verenigd Koninkrijk. De Britse krant The Guardian noemde het liedje zelfs de leukste Britse indierock-hit sinds 'I Bet You Look Good On The Dancefloor' van Arctic Monkeys!

Het nummer refereert naar de film 'Mean Girls', de zangeressen vertellen dat deze film een van hun favoriete is als het aankomt op nostalgische films. Deze ex-3FM Megahit moest natuurlijk live gespeeld worden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Angelica'

Naast de ex-3FM Megahit speelde de band ook 'Angelica'. Deze bijzondere track gaat over leadzangeres Hester haar huisgenoot en beste vriendin. De twee kennen elkaar sinds ze 14 zijn en dus was het tijd om haar beste vriendin te verrassen met een liedje. Hoe ze het aan Angelica vertelde weet ze niet meer. Wel weet ze nog daar haar vriendin erg verrast en blij was met de track. Benieuwd hoe die klonk in de 3FM Live Box? Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie