Lowlands

Hé Lowlands, how llow did you go?!

  1. Nieuwschevron right
  2. Hé Lowlands, how llow did you go?!

De laatste dag van Lowlands is aangebroken en dan rest ons nog maar één vraag: how llow did you go?!

Sarah (19) werd bruut gestoord tijdens haar wc-bezoekje

"Oké, ten eerste was ik ongesteld geworden en tot overmaat van ramp ook nog eens doorgelekt. Super vervelend natuurlijk. Dus ik naar de wc, maar ik ga écht niet op die vieze toiletbrillen hier zitten. Dus daar stond ik half gehurkt boven die pot te bungelen. Alleen was ik vergeten de deur dicht te doen en die werd keihard opengetrokken... Hing ik daar vol in het zicht van allemaal mensen die ook naar de wc wilden. Ik riep "Sorry!" en trok snel de deur weer dicht. Daarna heb ik het rustig afgemaakt haha."

Martin (47) hoorde een hele harde plons en...

"Ik moest naar de wc's maar al die dixies stonken een uur in de wind. No way, ik ben te goed voor dit! Ik denk ik trek m'n neus op en deze dame loopt lekker door. Op naar het riet waar ik rust even privé kon plassen. Dus ik loop het hoekje om en PLONS... Tot mijn knieën in 't water. Ik was zo flabbergasted waardoor ik uiteindelijk nooit maar aan plassen ben toegekomen. Of ik al droog ben? Nahh bijna..."

Nadine (29) en Chiel (30) kregen too many details...

"We lagen gisteravond compleet gesloopt in de tent. Veel te hard gegaan. We zaten dus al vrij 'LLow'. Horen we ineens naast ons iemand uitgebreid vertellen over haar eerste menstruatie. Dat was écht top haha... We weten nu alles. Het gebeurde tijdens gym en haar leraar zag het. Blinde paniek en supergenant natuurlijk. Moet je voorstellen dat je lekker aan het koprollen bent en je lichaam dan opeens besluit om 'vrouw' te worden. Het hield me wel wakker ja..."

Marvin (28) stond ineens keihard te janken

"Ik heb eigenlijk helemaal geen vervelende dingen meegemaakt... Gelukkig! Maar gisteren heb ik wel een low-momentje gehad bij London Grammar. Ik voelde het aankomen en kon er écht niks aan doen. Ik heb gewoon keihard staan janken bij het concert haha. Ik schaam me er verder niet voor, maar toch. Dat was wel even een momentje. Het was zo fucking mooi."

Dennis (21) schrok zo dat hij z'n tent niet meer uitkwam

"Het plan was om keihard te gaan die avond, maar eerst nog effe snel terug naar de tent. Daar kwamen uit het niets twee gasten bij ons langs met een sick verhaal over heroïne. Ze zaten er zelf blijkbaar al dagen aan en vertelden dat ze ooit een vriend een dubbele dosis hadden gegeven waardoor hij met de traumahelikopter moest worden opgehaald. Oké, zelf waren we ook niet helemaal meer op planeet aarde, maar ik schrok zó van dit verhaal dat ik in mijn tent ben gaan liggen en er niet meer uit ben gekomen."

Ster advertentie
Ster advertentie