Lowlands

Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg opent Lowlands free:united op 3FM

BNNVARAVPRO
  1. Nieuwschevron right
  2. Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg opent Lowlands free:united op 3FM

Waar je er normaal gesproken al een nachtje op de Lowlandscamping op hebt zitten, is dat dit jaar even anders. En dat is slikken... Vooral voor festivaldirecteur Eric van Eerdenburg. 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman belden hem op om te vragen hoe het gaat en om de online editie van Lowlands officieel te openen. Want Lowlands 2020 gaat, dan maar digitaal, gewoon door!

Emotionele dag

Het is een emotionele dag, vindt Eric. "De samenkomst van de gelijkgestemde zielen, dat is wat ik mis," vertelt hij. Ondanks het gemis van het fysieke Lowlands, heeft Eric ook genoeg om zich op te verheugen bij deze editie: Lowlands free:united. Bekijk het hele interview en de officiële opening van Lowlands free:united hier:

Ga hier naar Lowlands free:united!

Volg Lowlands 2020

Wat doe je als doorgewinterde festivalzender wanneer één van de grootste festivals van Nederland niet door kan gaan vanwege coronamaatregelen? Dan doe je verslag van het allergrootste online festival ooit! Het hele weekend staat in het teken van Lowlands free:united. Livestreams met oude en legendarische shows, 3FM gaat het land in naar de beste (coronaproof) thuisfeestjes en er zijn genoeg andere randzaken te beleven.

Ster advertentie
Ster advertentie