Lowlands

Dit is het blokkenschema voor Lowlands free:united

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is het blokkenschema voor Lowlands free:united

Op 21, 22 en 23 augustus doet 3FM samen met 3voor12 verslag van misschien wel de allergrootste Lowlands ooit: Lowlands free:united. Via vijf streams op 3fm.nl/lowlands is dit weekend een uitgebreid programma te volgen met optredens, interviews en highlights van de afgelopen jaren. 3FM-dj’s trekken het land in om de tofste coronaproof Lowlands-thuisfeestjes te bezoeken.

Blokkenschema's

Zoals het hoort bij een festival heeft deze editie van Lowlands ook een blokkenschema, en die staat bomvol optredens en ander Lowlands-vermaak. Check 'm hier - en klik erop om 'm groter te maken.

STREAMS

Lowlands free:united brengt Lowlands bij je thuis via verschillende streams. Hieronder vind je wat meer info.

  • Free:united-stream: Deze stream komt vanuit de Melkweg in Amsterdam. Daar presenteren onder andere 3FM-dj's Eva Koreman, Eva Cleven en Sagid Carter een bomvol programma met exclusieve eenmalige live-optredens. Ook zijn hier andere dingen te zien die typisch Lowlands zijn, zoals: wetenschap, dans, filosofie, literatuur, film en meer. Verwacht gasten als hoogleraar Robbert Dijkgraaf en viroloog Ab Osterhaus. Maar op deze stream zie je bijvoorbeeld ook een 3 uur durende live-set van Colin Benders en spectaculaire video's van ISH Dance Collective. 's Avonds verandert deze stream in de gaybar Adonis. Deze stream is dus net zo veelzijdig als het festival zelf!
  • ArmadiLLow-stream: De oranje-zwarte area is bekend bij iedere Lowlandsganger die na een dag bandjes kijken nog wel zin heeft in een feestje. Dit mag natuurlijk niet ontbreken op deze bijzondere editie van Lowlands! Daarom is tijdens het Lowlandsweekend op deze stream fulltime ArmadiLLow-sfeer te zien en vooral te horen. Bijna 40 dj’s en special guests jagen indie, techno, pop, urban, house, disco, hiphop en Lowlandsclassics door de speakers.
  • LL Thuis-stream: Het hele weekend gaan de dj's van 3FM het land in om de tofste huis-, camping-, en thuisfeestjes te bezoeken en te checken hoe Lowlands – natuurlijk coronaproof - door het hele land wordt gevierd. Ze gaan de feestjes nog leuker te maken! Zet één van de streams aan op je eigen feestje, of laat je talent zien op de free:united Open Stage. Ben jij ook van plan om het LL-weekend niet ongemerkt voorbij te laten gaan met je vrienden? Meld je dan nu al aan op 3fm.nl/lowlands.
  • Alpha- en Bravostreams: Op deze streams zijn de allerbeste Lowlands shows van de afgelopen jaren te zien én eerder opgenomen registraties van acts die dit jaar op Lowlands zouden spelen.

Wil jij lowlands thuis beleven?

Dat kan! Je kunt je het hele weekend door vermaken met de streams. Als je dat coronaproof met vrienden buiten gaat uitbouwen, kun je jouw feestje hier opgeven: 3FM.nl/Lowlands. Dan kan er zomaar een 3FM-dj langskomen om je feestje nóg leuker te maken! Om je feestlocatie nog meer in het Lowlands-thema te krijgen, kan je hier allerlei bewegwijzering downloaden om je feestje naar een hoger level te tillen.

Verslag op 3FM

3FM en VPRO 3voor12 doen uitgebreid verslag van Lowlands free:united via 3fm.nl, NPO 3FM en 3voor12.vpro.nl. Voor meer info en updates, ga naar 3fm.nl/lowlands, lowlands.nl of de social media kanalen van 3FM en Lowlands.

Ster advertentie
Ster advertentie