3FM nieuws

Vier Lowlands 2020 met 3FM: dit is 'Lowlands free:united'

  1. Nieuwschevron right
  2. Vier Lowlands 2020 met 3FM: dit is 'Lowlands free:united'

Een jaar zonder Lowlands? Niet mogelijk! Daarom trekken we het festival door naar online met Lowlands free:united. Een weekend lang dansen achter je scherm, op een online platform vol Lowlands-entertainment.

Wat?! Toch lowlands?

Ja! Alleen niet met z'n allen in Biddinghuizen. Hierbij een korte blik op het blokkenschema:

  • Zaterdag en zondag is de live-uitzending te volgen met entertainment vanuit de Melkweg met interviews en Lowlands-gekkigheid.
  • Maar er is meer. Zo krijgen legendarische Lowlands-shows een eigen stream, net als eerder opgenomen optredens van acts die eigenlijk zouden optreden op Lowlands 2020.

Met de muziek zit het wel goed, maar hoe zit het met de zijprogrammering? Zoals yoga, literatuur, comedy en wetenschap? Check, check, en check! We voorzien je van alles. Alleen de pannenkoeken moeten zelf gebakken worden. De presentatie is in handen van onder andere Tim den Besten, Eva Koreman, Frank van der Lende, Sagid Carter en Eva Cleven.

VIER JE EIGEN LOWLANDS-FEESTJE

Op zaterdag en zondag staat 3FM in het teken van Lowlands met campingradio (ja, echt!), extra veel livetracks, Lowlands-herinneringen van luisteraars en lekker veel throwbacks naar voorgaande jaren. Bovendien gaan de 3FM-dj’s op zaterdag en zondag het land in om de coronaproof feestjes die Lowlanders in de tuin of op straat vieren nog nét even leuker te maken, waarbij ze het natuurlijk coronaproof houden. Ben je dit van plan, meld je dan nu al aan op 3fm.nl/lowlands!

ERIC VAN EERDENBURG

Hierom belt Rob van de Radio meteen eventjes met de grote baas van Lowlands Festival Eric van Eerdenburg over de plannen.

3FM organiseert dit online festival samen met MOJO en de VPRO. Alles volgen doe je bij ons, bij 3voor12 en zaterdag 29 augustus zijn de hoogtepunten hiervan te zien bij NPO 3 op TV.

Ster advertentie
Ster advertentie