Naar homepage
Live Box

Rilan and The Bombadiers bij Sanders Vriendenteam

  1. Nieuwschevron right
  2. Rilan and The Bombadiers bij Sanders Vriendenteam

De Haarlemse band Rilan and the Bombadiers is terug met een nieuw album! De band werd ooit 3FM Talent met het vrolijke nummer 'Happy Jack' en hebben sindsdien niet bepaald stilgezeten. Met het nummer 'Walk on Fire' zijn ze onder andere opgepikt door Amerikaanse series als 'Shut Eye' en 'Shooter'. Op hun nieuwe plaat 'Afro Dite' is een volwassen sound te horen met een cinematografische lading en internationale allure. Ze waren bij Sander te gast om even de stand van zaken te bespreken en speelden in de 3FM Livebox hun nieuwe single 'Night Train'.

New York

Na de album release van afgelopen weekend hebben Rilan en de Bombadiers het een klein beetje moeilijk met de vroege uurtjes. 'Im dying here' zegt de Rilan. Misschien een beetje moe, maar lui is de band zeker niet. Ze hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuw album Afro Dite. Voor deze plaat hebben ze geen halve maatregelingen genomen en zijn ze all the way naar Brooklyn, New York gevlogen om bij het producersduo Likeminds de studio in te duiken. Ondanks dat er vrij weinig tijd was voor sightseeing -zes dagen in de week van 10 tot 12 in de studio- heeft de de wereldstad New York de band geïnspireerd tot een nieuwe internationalere sound.

Afro

De titel heet Afro Dite schrijf je expres met een spatie ertussen, omdat Rilan bekend staat om zijn gigantische afro. Zo'n kapsel dat je liever niet voor je in de bioscoop hebt zitten. In november speelt hij met de Bombadiers een clubtour in Zwolle, Eindhoven, Alkmaar, Dordrecht en Rotterdam. Om kaarten te winnen mochten luisteraars raden hoe hoog de Afro van Rilan is. Hoe lang zou 'ie zijn? Om daar achter te komen bracht Sander de Afrometer in het leven...

3FM Livebox

Zelfs in de vroege ochtend brachten ze één en al goeie energie in de studio en dat kon je het best horen in de 3FM Livebox. Maak je dag een stukje beter en check de single 'Night Train' hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM Livebox? Klik hierrr

Ster advertentie
Ster advertentie