Live Box

Willem doet 'Houten Pak' live in de 3FM Live Box

  1. Nieuwschevron right
  2. Willem doet 'Houten Pak' live in de 3FM Live Box

Op 26 oktober bracht Willem de Bruin, wie zijn carrière begon in de groep The Opposites, zijn eerste solo-album 'Man In Nood' uit. Het album staat vol met persoonlijke tracks over een zwarte tijd die de zanger meemaakte. Hoe gaat het nu met hem? Aan Sander om daar achter te komen.

Het was helemaal niet de bedoeling om een album als Man In Nood te maken, het gebeurde en het was het juiste moment om zijn verhaal te vertellen. Wat voor Willem belangrijk is geweest is het maken van écht nieuwe muziek. Hij wil de dingen die hij in het geleden heeft gemaakt dan ook niet zijn huidige sound laten bepalen.

Persoonlijke tracks uitbrengen eng?

Hoe was het voor Willem om zo'n persoonlijk album te releasen? Vond hij het eng? Hij zegt van niet. "Ik maak muziek en daar gaat al mijn bloed zweet en tranen inzitten." Als zo’n persoonlijke track er dan uit komt, dan is dat wat het had moeten zijn, voegt Willem toe. Uiteindelijk draait het volgens de zanger allemaal om: "Voelt het goed? Klopt dit? Ben ik iets aan het doen wat oprecht is?" en dat hoor je.

Check het hele interview

'Houten Pak' in de 3FM Live Box

Willem kwam natuurlijk niet alleen om een beetje te kletsen. Hij speelde zijn prachtige track 'Houten Pak' in de 3FM Live Box! Dat optreden vind je hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie