Live Box

Sander verkocht illegaal gebrande CD's van Krezip

BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Sander verkocht illegaal gebrande CD's van Krezip

Krezip was te gast bij Sanders Vriendenteam. Jacqueline Govaert vertelde Sander over hoe de Ziggo Dome shows tot stand zijn gekomen én ze hadden het over die keer dat Sander illegale Krezip CD’s verkocht aan vrienden…

Ziggo Dome slopen

De afgelopen 10 jaar hebben de leden van Krezip veel inspiratie opgedaan. Toen duidelijk werd dat de band weer bij elkaar kwam werd deze inspiratie omgezet in ideeën.

Drie shows in de Ziggo Dome doen is niet niks. Daarom kwamen ze al snel samen bij de evenementenlocatie om de shows van A tot Z op papier te zetten. Jacqueline wilde graag langs de tribunes lopen en dat kon! Maar Krezip moest de zaal daar wel een beetje voor slopen… “Het gaat lukken maar er is wel een slijptol nodig” kregen ze te horen. Er moesten namelijk wat hekjes weggezaagd worden. Wie naar de show is geweest weet dat dat het natuurlijk wel allemaal waard is geweest.

Illegaal gebrande CD’s

Sander moest daarnaast ook even een boekje open doen over hoe hij geld wilde verdienen aan Krezip. “Ik heb best wel vaak jullie CD gebrand” biecht hij op. Geld verdienen is niet echt gelukt: “Ik heb nooit echt winst gemaakt” aldus Sander. “Nee, maar wij ook niet!” grapt Jacqueline. Het feit blijft dat hij illegaal bezig was door gebrande CD’s van de band te verkopen aan zijn voetbalteam. Foei Sander!

Jacqueline ligt er niet wakker van: “Dat is toch alleen maar te gek?! Dat hoort echt bij die tijd. Dat ben je bijna vergeten, hè?” Eind goed al goed. Het interview met Krezip vind je hier terug:

Krezip in de 3FM Live Box

Na dit leuke gesprek was het tijd voor de band om hun track ‘Come Back With Me Now’ te spelen. Ook kwam er veel vraag binnen voor de klassieker ‘I Apologize’, dus besloot de band ook dit nummer te spelen. Deze vind je hier terug:

Ster advertentie
Ster advertentie