Video

Komt er nog een nieuw Krezip album?

  1. Nieuwschevron right
  2. Komt er nog een nieuw Krezip album?

Jacqueline Govaert, frontvrouw van Krezip, was maandagavond te gast bij Frank in de studio! Ze spraken over Pinkpop 2019, de aankomende shows en nieuwe muziek.

Jacqueline heeft niet stilgezeten. Pinkpop komt dichterbij en de repetities gaan maar door. Krezip heeft al 10 jaar niet samengespeeld, maar volgens de frontvrouw is het net als fietsen: "Je verleert het niet." Maar waarom zijn ze weer terug bij elkaar en wat waren de verwachtingen? "Je weet dat als je weer gaat beginnen, er wel wat zou gebeuren. Maar toch bleef het spannend of mensen ook echt tickets wilden kopen." Dat willen de mensen duidelijk. Er zijn al twee Ziggo Dome shows uitverkocht en de derde is al goed op weg!

Nieuw Krezip album?

Het lijkt er niet op dat er ooit nog een nieuw Krezip album gaat komen. "Het is best wel spannend om weer zo'n liedje te lanceren na 10 jaar. Eerst maar eens die eerste show doen." zegt Jacqueline. Dit jaar gaat de band er vooral een feestje van maken, speciaal voor hun jubileum. Maar meer plannen dan dat, zijn er niet.

Krezip op Pinkpop 2019

Krezip kwam dit jaar plots terug en had gelijk twee grote aankondigingen: een Ziggo Dome show en hun bevestiging voor Pinkpop 2019! Ondertussen staan er al 3 Ziggo shows op de planning en hebben ze, hoe kan het ook anders, weer een hit te pakken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie