Naar homepage
Live Box

San Holo: "Coachella was heel vet, maar Lowlands net zo bijzonder."

  1. Nieuwschevron right
  2. San Holo: "Coachella was heel vet, maar Lowlands net zo bijzonder."

Over twee weken komt zijn allereerste album uit, hij stond dit jaar op Coachella én hij geeft binnenkort een dik feest tijdens Amsterdam Dance Event. Het zijn drukke tijden voor Sander van Dijck, beter bekend als San Holo. Vanochtend was hij even onderdeel van Sanders Vriendenteam om te vertellen over al zijn avonturen en om een 10 minuten mix te draaien!

Effe duidelijkheid

Oké, dit wordt een artikel met twee Sanders... Eentje heet Hoogendoorn en de ander gebruikt Holo als tweede naam, dus een van de twee afkorten als Sander H. is geen optie. Daarbij zijn ze óók nog eens beiden dj en droegen ze allebei Thunderdome-kleding vanochtend. Het lijken wel long lost twins...

Voordat we beginnen dus even wat duidelijkheid: Sander van Dijck noemen we even heel onpersoonlijk bij zijn artiestennaam San Holo en Sander Hoogendoorn wordt Sander. Anders is er geen beginnen aan.

Druk, druk, druk!

"Jongens, jongens, hoe doen jullie dit?" vraagt San Holo zuchtend aan Sander wanneer hij hem welkom heet op dit intens vroege tijdstip. Het is in deze business soms niet te vermijden, maar San Holo is geen fan van vroeg opstaan. Draaien tot 04:00 uur en twee uur later weer op het vliegveld verschijnen? Het hoort er nou eenmaal bij, maar liever niet.

San Holo heeft er een lekker weekje opzitten. Vorige week stond hij nog met Bipolar Sunshine op de 3FM Awards te spelen en afgelopen weekend mocht hij draaien op Lollapalooza in Berlijn. Nu even langs 3FM en volgende week door naar Azië. En dat is nog maar twee weken uit het leven van deze producer.

Eerder dit jaar stond hij op het prestigieuze Coachella. Zijn we San Holo straks kwijt aan het buitenland? "Coachella was heel vet, maar Lowlands net zo bijzonder. Het is nog steeds het leukst om gewoon in Nederland te draaien!" Heel goed, San(der) Holo.

10 Minuten Mix

Natuurlijk was San Holo er ook om een paar plaatjes te draaien. Normaal gesproken pakt hij compleet uit voor live optredens: hij zingt zelf mee, speelt gitaar en mixt de hele boel live aan elkaar. Dat was vanochtend een beetje lastig door tijdsdruk, maar daarom niet minder lekker! Check hier zijn 10 minuten mix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie