Live Box

Jarige Sam Fender krijgt Koningsdag survivalpakket van Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. Jarige Sam Fender krijgt Koningsdag survivalpakket van Domien

Het was feest vanochtend in de studio van 3FM. Sam Fender kwam langs bij Domien terwijl het ook nog eens zijn verjaardag was! Tijd voor een oranje tompouce om dat te vieren!

Op dit moment zit Sam middenin zijn eerste headline tour. Iets wat enorm bijzonder voor hem is, vertelt de zanger. "It's just amazing to hear people sing your songs back to you on stage. The same songs I wrote hungover and in my boxer shorts." Dat is namelijk dé manier voor Sam Fender om zijn nummers te schrijven: "In that state I tend to write my best ones!"

Sam Fender en Koningsdag

Vanavond staat de zanger in Nijmegen, maar vrijdag reist hij af naar Groningen. Maar weet hij wat voor dag het vrijdag is in Nederland? "It's kingsday right?" Oooh jazeker! Speciaal voor die gelegenheid heeft Domien een koningsdag-quiz voor 'm bedacht. Met als prijs een koningsdag survivalpakket, wat hij vrijdag tijdens zijn optreden in Groningen kan gebruiken.

Check het spel hieronder in de video!

'Start Again'

Spoiler als je de video hierboven niet hebt gekeken: hij won het survivalpakket. Een prachtige outfit om zijn hit 'Start Again' in te laten horen, toch?

'Friday Fighting'

Ook speelde hij samen met zijn band zijn nieuwe single 'Friday Fighting' die je waarschijnlijk al regelmatig op 3FM voorbij hebt horen komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie