Live Box

Rondé wint Schaal van Rigter voor 'Naturally'

  1. Nieuwschevron right
  2. Rondé wint Schaal van Rigter voor 'Naturally'

Tijdens hun bezoekje aan de ochtendshow van Domien werd Rondé meteen flink verrast. 'Naturally' is afgelopen jaar namelijk de meest gedraaide single van Nederlandse bodem. Daarom ontving de band vanochtend de de Schaal van Rigter. De allereerste 3FM Award die ieder jaar wordt uitgereikt.

3FM sluit op woensdag 5 september het festivalseizoen af met de uitreiking van de 3FM Awards. Het spektakel vindt plaats in de AFAS Live in Amsterdam. Natuurlijk is de Schaal van Rigter nog maar het begin van de muzikale prijzenregen, want er vallen winnaars in de categorieën Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video, Beste Fans en Beste 3FM Talent.

"Wow, wat sick!"

Nadat Domien ze ook al mocht vertellen dat ze de eerste naam op de line-up van de 3FM Awards zijn, kregen ze nog een verrassing. Hun grote hit 'Naturally' is namelijk de meeste gedraaide single van Nederlandse bodem van afgelopen jaar. En dat wordt natuurlijk beloond met de Schaal van Rigter.

Zangeres Rikki: "Wow, wat sick! Ik had nooit verwacht dat wij het zouden zijn. Heel erg vet dit. Echt een eer en als band willen we jullie ook heel erg bedanken voor alle steun en dat jullie zo in ons geloven, 3FM!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Koop nu je kaartje

Ga jij lekker op glitter and glamour? Dan wil je de 3FM Awards niet missen. En dat hoeft ook niet, want je kunt nu je kaartje kopen! Waar? HIER!

Ster advertentie
Ster advertentie