3FM nieuws

Rondé: "We hebben een album waar we echt heel trots op zijn"

  1. Nieuwschevron right
  2. Rondé: "We hebben een album waar we echt heel trots op zijn"

Na 'Run', 'We Are One' en 'Why Do You Care' is Rondé terug met een nieuwe single: 'Naturally'. Ze speelden hem live in Jouw Ochtendshow!

Da's prettig wakker worden: woensdag 18 januari was Rondé te gast bij Domien! Ze speelden niet alleen hun nieuwe single 'Naturally', maar ook een spelletje De Drie Rondé's. Ja, echt.

Eindelijk een album

Wat er nog ontbrak in het rijtje wapenfeiten van Rondé was een album. Not anymore! Hun self-titled debuutalbum kwam uit op 13 januari, ruim twee jaar na de release van hun eerste single. Waarom duurde het zo lang?

"We wilden nog meer liedjes hebben, zodat we een plaat konden maken waar we echt heel trots op kunnen zijn. En dat is deze!"

In die tweeënhalf jaar tussen 'Run' en 'Naturally' is er veel veranderd. Er is dus nu een debuutalbum, maar ook de groepsdynamiek is verbeterd.

"We zijn een hechtere groep geworden en spelen beter. Maar dat mag ook wel he, na 2.5 jaar!"

Let's play a game

'De Drie Rondés' met Rondé. Je verzint het niet, behalve als je bij Domien werkt. Lukt het Rondé om de open vragen te beantwoorden of hebben ze een multiple choicé nodig?

'Naturally' live bij 3FM

Natuurlijk moet je dat nieuwe materiaal ook laten horen! Rondé kroop achter hun instrumenten en speelden 'Naturally' live bij Domien.

Ster advertentie
Ster advertentie