Live Box

Nederland en Jeremy Loops houden van elkaar!

  1. Nieuwschevron right
  2. Nederland en Jeremy Loops houden van elkaar!

Het zonnetje begon even te schijnen op de vroege ochtend in de 3FM-studio. Jeremy Loops was op bezoek om zijn nieuwe single 'My People' te spelen. Hij is huge in Zuid Afrika, maar ook in Nederland weet hij moeiteloos Paradiso twee avonden uit te verkopen.

Je kunt wel zeggen dat Nederland van Jeremy houdt en Jeremy van Nederland, toch Jeremy?

"I would say it's a love affair happening here in the Netherlands". Nadat zijn debuut 'Down South' hier op de radio kwam heeft de Zuid Afrikaan een goede band opgebouwd met de Nederlandse fans. Sindsdien komt hij elk jaar wel even hier en wordt altijd warm ontvangen. "We saw The Netherlands kind of opening up. We sold out Paradiso, which was a big break for us as a band. And this year we sold out two nights at the Paradiso. So we're taking it to a new level. That's exciting!

MY PEOPLE

In de 3FM Live Box speelde Jeremy samen met James Hersey de nieuwe single 'My People'. Een lied over het chille gevoel als je wordt omringd door allemaal fijne mensen. Het gevoel wat de bezoekers van zijn show in Paradiso zeker hebben gevoeld toen hij dit lied speelde. Niks anders dan goeie vibes!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gitaar in de veiling

Jeremy had ook nog een leuke verrassing! Hij is de eerste artiest die een veilingitem aanbiedt voor 3FM Serious Request: Lifeline 2019. En het is niet zomaar een lullig cd'tje, maar een echt akoestische reisgitaar, compleet met handtekening van Jeremy Loops zelf! Als je hier kans op wilt maken, dan weet je wat je te doen staat in december!

Ster advertentie
Ster advertentie