Interview

Ritse beukt er op los in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Ritse beukt er op los in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de energievolle bangers van Ritse.

Voor de grap

Ritse heeft misschien niet het meest voor de hand liggende carrièretraject genomen, maar is toch zeker op de juiste plek terecht gekomen. Na op 17-jarige leeftijd (zo goed als voor de grap) mee te doen aan Holland's Next Top Model wist hij het verrassend ver te schoppen. Toch zocht hij meer uitdaging, die hij al snel in muziek wist te vinden. Na hiermee oorspronkelijk (ook voor de grap) begonnen te zijn door met vrienden een track over zijn toen nieuwe auto te maken begonnen ze elektronische popmuziek te releasen onder het alias 'Fokke Simons'. Begin 2023 besloot Ritse uit de groep te stappen en aan eigen muziek te gaan werken. In november van datzelfde jaar dropte hij zijn debuut-EP 'Keetfeest'.

Voor Ritse is het dus simpel: als hij iets leuk vindt gaat hij het simpelweg gewoon doen. Hoe dat in de praktijk gaat? Check het hieronder met zijn optreden van de tracks 'Bodem Van De Fles' en 'Brandweer':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie