Interview
NTR

Dit was de co-host van Yannis van Foals op 3FM!

foto: Warner Music
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de co-host van Yannis van Foals op 3FM!

Van Bloc Party tot AK Paul, van The Verve tot Pixies: Foals-frontman Yannis Philippakis was een uur lang de baas op 3FM, en hij nam een uitstekende playlist mee. Met 3FM-dj Vera Siemons praat hij uitgebreid over zijn favoriete muziek en natuurlijk ook over het aanstaande Foals-album Life Is Yours.

Vier jaar na hun grootse dubbelalbum Everything Not Saved Will Be Lost zal de Engelse band Foals in de zomer van 2022 terugkeren met zevende album Life Is Yours. Tot dusver zijn de eerste twee singles, 'Wake Me Up' en de gloednieuwe 3FM Megahit '2am', aanstekelijke energiebommen die je linea recta de dansvloer op trekken - en die terugkomst naar de dansvloer is zeer welkom, nadat de clubs en kroegen twee coronajaren lang leeg zijn geweest.

Foals' frontman Yannis Philippakis sloot aan bij 3FM-dj Vera Siemons in haar programma Vera On Track als co-host. Een uur lang draaide hij zijn favoriete liedjes en muzikale inspiraties, en praatte hij over de beginjaren van Foals, zijn liefde voor het nachtleven, en natuurlijk het nieuwe album.

Kijk hieronder het hele gesprek met Yannis terug, of klik hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De playlist van Yannis:

Bloc Party - Helicopter
Shame - 6/1
Foals - 2am
TV On The Radio - The Wrong Way
AK Paul - Landcruisin'
Pixies - Hey
The Rapture - Killing
The Verve - Bittersweet Symphony
Arthur Russell - This Is How We Walk On The Moon

Wil je het hele uur, inclusief muziek, terugluisteren? Dat kan hier!

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie