3FM nieuws
NTR

Kijk terug: alt-J neemt een uur lang 3FM over

foto: Infectious Music Ltd.foto: Infectious Music Ltd.
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: alt-J neemt een uur lang 3FM over

Van Katy Perry naar obscure dance-punk, en van het gloednieuwe Wet Leg naar een classic van The Beatles: een uur lang is toetsenist/bassist Gus Unger-Hamilton de baas op 3FM, en hij neemt een eclectische playlist met zich mee! Kijk de hele co-host hier terug, en check ook Gus' uitstekende persoonlijke playlist.

Alt-J is terug! Vijf jaar na het vorige album Relaxer, en tien jaar na het supersuccesvolle debuut An Awesome Wave, brengt de Engelse band een nieuw album uit: The Dream. De recensies zijn lovend, en de band kan niet wachten om de nieuwe muziek deze zomer live te spelen op de vele festivals - onder andere op Best Kept Secret!

Om te vieren dat het nieuwe album uit is, komt toetsenist en bassist Gus Unger-Hamilton een uur lang samen met 3FM-dj Vera Siemons haar programma Vera On Track presenteren.

Ook de playlist ligt helemaal in zijn handen. Gus en Vera bespreken de inspiratiebronnen van het nieuwe album, het prille begin van alt-J tien jaar geleden, en zijn favoriete nieuwe muziek. Kijk het complete gesprek hieronder terug, of klik op deze link.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De playlist van Gus van alt-J

No Such Thing - This Is The Kit
Joe’s Head - Kings Of Leon
15 Step - Radiohead
California Gurls - Katy Perry feat. Snoop Dogg
Twelve - Forward Russia
Chaise Longue - Wet Leg
In My Life - The Beatles
Insomnia - Faithless
Les Champs-Elysées - Joe Dassin

Wil je het hele uur, inclusief muziek, terugluisteren? Dat kan hier!
De playlist kun je ook hier op Spotify vinden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie