Interview
NTR

Kijk terug: Personal Trainer is co-host op 3FM

foto: Acrophase Records
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Personal Trainer is co-host op 3FM

3FM Talent Personal Trainer is een van de leukste indiebands in Nederland op dit moment. Frontman Willem Smit was een uur lang te gast in Vera On Track om zijn favoriete muziek te draaien en te praten over zijn muzikale inspiratiebronnen.

Je hebt deze band al kunnen zien op Best Kept Secret, Eurosonic Noorderslag of Down The Rabbit Hole, en de track 'The Lazer' heb je ongetwijfeld al op 3FM voorbij horen komen: Personal Trainer! Een indieband uit Amsterdam uit het creatieve brein van Willem Smit. Willem was zondag te gast in Vera On Track, waar hij een uur lang de co-host was van 3FM-dj Vera Siemons én de macht had over de playlist!

Willem vertelt onder andere over het 24 uur durende concert dat Personal Trainer gaf in Paradiso Amsterdam, en hoe je liever iets goed kunt jatten dan het slecht zelf doen. Muziek van onder andere Olivia Rodrigo, Arctic Monkeys en The Soft Pack komt voorbij.

Kijk het complete uur met Willem van Personal Trainer, inclusief zijn keuzeplaten, hier terug:

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie