Interview
NTR

Lizzo over haar virale 'About Damn Time' verse: "Het was een freestyle!"

foto: Atlantic Recordsfoto: Atlantic Records
  1. Nieuwschevron right
  2. Lizzo over haar virale 'About Damn Time' verse: "Het was een freestyle!"

Met 'Juice', 'Boys' en 'Truth Hurts' scoorde Lizzo al een aantal hele catchy hits, en nu kan ze weer een nieuwe aan de collectie toevoegen: 'About Damn Time', de eerste single van haar aankomende album Special, is onmogelijk uit je hoofd te krijgen. Lizzo sprak met 3FM over viral gaan, freestyle rappen, haar nieuwe realityserie voor Amazon Prime Video, en hoe je in je eentje de wereld kunt veranderen.

Haar eigen televisieprogramma, shapewear-kledinglijn Yitty, een bezoek aan het Met Gala, optreden met Harry Styles op Coachella, en een nieuw album genaamd Special dat uitkomt op 15 juni: Lizzo is werkelijk overal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

About Damn Time

Ook op TikTok kun je niet om Lizzo heen: haar nieuwste single 'About Damn Time' is een onontkoombare danstrend op de app. 3FM podcastpresentator en Lizzo megafan Annefleur Schipper, bekend van podcastserie De Lesbische Liga, interviewt Lizzo over alle gekte in haar leven op dit moment, en haar verdere plannen voor werelddominantie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie