HUMAN

3FM-dj Jamie maakt parodie op 'Shivers' van Ed Sheeran over de orgasmekloof

foto: Sanne Kooimanfoto: Sanne Kooiman
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Jamie maakt parodie op 'Shivers' van Ed Sheeran over de orgasmekloof

Ga jij ook helemaal los op 'Shivers' van Ed Sheeran? Nou, dan heeft 3FM-dj Jamie een nieuwe (en naar onze mening nog leukere) parodie voor je gemaakt. Helemaal op z'n Hollands en in het teken van seks, orgasmes, speeltjes en consent.

Is dat nodig, een nummer over wat je lekker vindt in bed? Zeker wel! Uit onderzoek van 3FM HUMAN en 3Vraagt blijkt dat mannen nog steeds vaker klaarkomen dan - met name hetero - vrouwen.

En hoe blijven tips het beste hangen? Via een liedje natuurlijk. Dus 3FM-dj Jamie toverde zichzelf om in haar alter ego Jamie Sheeran en maakte een parodie op de hit 'Shivers'. "Ik wil je zeggen dat penetratie niet werkt, dus ik stop ermee. Klaarkomen als doel, dat is echt cliché."

Jamie Sheeran maakt een parodie op 'Shivers' van Ed Sheeran over seks

Dossier #CumTogether

Een orgasme tijdens de seks… Voor mannen vaak makkelijker dan voor vrouwen. Maar: waarom is die orgasmekloof er eigenlijk? Zijn vrouwen gewoon moeilijke wezens of weten mannen niet wat ze moeten doen? HUMAN zoekt het samen met 3FM-dj’s Jamie en Luc in #CumTogether uit. Check het hele dossier op 3fm.nl/cumtogether

Ster advertentie
Ster advertentie