HUMAN

Lockerroom Talk: sekstalk met 3FM-dj's over orgasmes en masturbatie

  1. Nieuwschevron right
  2. Lockerroom Talk: sekstalk met 3FM-dj's over orgasmes en masturbatie

Mannen komen nog steeds vaker klaar dan vrouwen. Voor dossier #CumTogether gaan Jamie en Luc in gesprek met 3FM-dj's Eva en Sander over deze orgasmekloof. Hebben zij weleens een orgasme gefaket? Is er nog een taboe op masturberen? En hoe geef je het beste aan tijdens de seks wat je lekker vindt?

Er gaat niets boven praten over juicy sekstalk in de kleedkamer. Tóch?! Jamie vertelt waarom ze f*cking vaak orgasmes heeft gefaket. Luc deelt hoe je het beste kunt communiceren in bed door middel van 'Sexy Reflectie'. En Eva en Sander vertellen hoe films en de porno-industrie een onrealistisch beeld geven van seks. "Als man moet je het liefst zo theatraal mogelijk ergens op spuiten," aldus Sander.

Bekijk de Lockerroom Talk hieronder 👇

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dossier #CumTogether

Een orgasme tijdens de seks… Voor mannen vaak makkelijker dan voor vrouwen. Maar: waarom is die orgasmekloof er eigenlijk? Zijn vrouwen gewoon moeilijke wezens of weten mannen niet wat ze moeten doen? HUMAN zoekt het samen met 3FM-dj’s Jamie en Luc in #CumTogether uit. Check het hele dossier op 3fm.nl/cumtogether

Ster advertentie
Ster advertentie