HUMAN

Lekker verliefd of liever niet?

  1. Nieuwschevron right
  2. Lekker verliefd of liever niet?

Zoals zo vaak zetten we ons panel voor het blok. We duwden ze een kartonnetje met het woord 'verliefdheid' erop en vroegen ze alles te zeggen wat in hen opkwam. Wel zo toepasselijk voor Valentijnsdag.

Wanneer je aan het begin van het schooljaar wordt gevraagd om de belangrijkste dagen van het jaar in een agenda te highlighten, dan is 14 februari hands down een van de eerste data die wordt omcirkeld.

Dat is namelijk de dag dat je anoniem of juist openlijk je crush kunt laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Een kaartje, een bloemetje, een briefje, een appje of een Snappie, het maakt niet uit hoe je het doet, maar doe het! Op Valentijnsdag mag het!


(Eva praat over haar crush)

Hormonen everywhere!

Je zou willen dat hormonen kon zien met het blote oog. Dan zou je op school helemaal gek worden van al die hormoonstromen. Op school is het de tijd om voor het eerst echt verliefd te worden. Of nog niet natuurlijk.

Dat bleek tenminste toen we het met ons panel hadden over verliefdheid. Hannah is een echte ervaringsdeskundige met crushes op zowel jongens als meisjes. Güner daarentegen heeft nog nooit echt vlinders gevoeld.

Maar hoe dan ook, hartjes voor ons panel dat ze open wilden praten met ons over verliefdheid. Fijne Valentijnsdag allemaal! ???

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie