HUMAN

Meld je aan voor het panel van Tussenuur 18/19

  1. Nieuwschevron right
  2. Meld je aan voor het panel van Tussenuur 18/19

Voor het nieuwe schooljaar zijn we weer op zoek naar jongeren tussen 13 en 19 jaar, die niet op hun mondje zijn gevallen, die het leuk vinden om op camera hun mening te geven en die nadenken over belangrijke onderwerpen niet uit de weg gaan.

Ole, Cheyenne, Brian, Roger, Adnan, Eva, Hannah, Maryam, Pim en Güner. Deze kanjers hebben het afgelopen schooljaar een stukje van ons hart veroverd. We hebben het panel van schooljaar 17/18 ook echt zien groeien in hun rol gedurende het jaar.

Waar ze bij de eerste filmpjes nog wat onwennig op de kruk plaats namen en echt moesten wennen aan de vraagstelling, het felle licht en de camera's, voelden ze zich gedurende het jaar steeds comfortabeler. En begrepen ze ook hun belangrijke rol beter. Want het panel van Tussenuur is van cruciaal belang voor ons, omdat we door het panel de stem van de nieuwste generatie kunnen laten horen.

Oproep panel 18/19

Shine pakken

Laten we wel wezen. Als jij zulke video's hebt van jezelf, reken er maar op dat je - als is het maar voor even - shine pakt als een malle bij je leeftijdsgenoten en bij verjaardagspartijtjes van welk familielid dan ook (ja zelfs wanneer je oma 100 wordt, kijkt iedereen maar wat graag naar jou in een gelikt filmpje die nadenkt over pak 'm beet robotisering).


(Het panel van tussenuur van het schooljaar 16/17)

Waar wacht je nog op?

We kunnen ons eigenlijk niet voorstellen dat je je niet aanmeldt voor het nieuwe panel. Jij wilt toch ook je mening geven over dingen als prestatiedruk, selfies maken, de toekomst, zelfstandigheid, liefde, vooroordelen, en nog veel meer?! En wie weet ben je ook nog terug te luisteren in een heuse podcast.

Feitelijk betekent het dat je als lid van het Tussenuur-panel zo'n drie keer per jaar naar Hilversum komt (uiteraard worden reiskosten vergoed) voor een interview. Per keer ben je ongeveer een dagdeel kwijt. Ben je tussen de 13 en 19 jaar en lijkt het je wat om onderdeel te worden van het Tussenuur-panel, meld je dan hieronder aan. Aanmelden kan tot 24 juli.

Ster advertentie
Ster advertentie