HUMAN

Dit was het Tussenuur Panel 2016/2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was het Tussenuur Panel 2016/2017

Tussenuur neemt afscheid van het geweldige panel van schooljaar 2016/2017. We blikken met hen terug op het afgelopen schooljaar én we kijken vooruit. Wat zijn ze eigenlijk nu van plan?

In het panel bespraken zeven jongeren wat je als tiener op school niet leert, maar waar je wel iedere dag mee te maken krijgt. Diverse thema's kwamen voorbij zoals flirten, imago op internet, de toekomst van de wereld en racisme. Pittige thema's, maar ons panel was iedere keer goudeerlijk en durfden voor hun mening uit te komen. Stoer!

Annegien, Jeppe, Jameel, Lafa, Mila, Zaid en Zaraï: megamega bedankt!

Nieuw panel

Komend schooljaar staat voor de deur en daar hoort ook een kersverse lichting bij! Hou onze pagina in de gaten, want binnenkort maken we de nieuwe panelleden bekend *tromgeroffel*.

Tips, tricks & toekomst

Nog één keer verschenen Jeppe, Jameel, Mila, Zaid en Zaraï voor de camera om onze toekomstige panelleden van advies te voorzien. Samen blikten we terug op het afgelopen schooljaar. Tevens bespraken we wat de toekomst voor hen in petto heeft. Welke plannen hebben ze allemaal? Wat gaan ze studeren? Zijn ze eigenlijk allemaal wel geslaagd? Check de video om daar achter te komen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie