HUMAN

Geef je op voor Kaartje van Kevin

  1. Nieuwschevron right
  2. Geef je op voor Kaartje van Kevin

Ook al stuur je iemand de hele lijst met emoji's, nog altijd staat dit niet in verhouding met het gevoel dat je veroorzaakt als je iemand een fysiek kaartje stuurt. En om dat gevoel SUPER VAAK op te roepen is er het Kaartje van Kevin!

De brievenbus rammelt. Op de deurmat ligt het gebruikelijke stapeltje reclamefolders, brieven van verzekeringsmaatschappijen, bank, DUO, etc. Niet echt een stapeltje om blij van te worden.

Maar wat ligt daar? Een vrolijk gekleurd kartonnetje, met bloemen, dieren en/of sierlijke letters! Voor JOU!! En je bent niet eens jarig, kun je nagaan! En kijk nou, er staan zulke leuke en lieve woordjes op, aan jou gericht. Iemand heeft de moeite genomen om jou een kaartje te sturen OMG!!!!

*smelt*

Kaartje van Kevin

Dat gevoel dus. Dat is toch onbeschrijflijk eigenlijk? Nou, dat vindt 3FM-DJ Kevin van Arnhem dus ook. En daarom heeft hij in zijn show (maandag t/m vrijdag van 00:00 tot 02:00) de rubriek Kaartje van Kevin, waarin hij luisteraars de kans biedt om een fysiek kaartje te sturen naar iemand.

Vandaar deze oproep. Wil jij iemand in het zonnetje zetten, bedanken voor iets, een hart onder de riem steken of laten weten dat je aan hem of haar denkt? Meld je dan hieronder aan!

{rsform 40}
Ster advertentie
Ster advertentie