HUMAN

Zo komen middelbare scholen in actie voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo komen middelbare scholen in actie voor 3FM Serious Request

Fietsen van Den Bosch naar Apeldoorn, lunches serveren op school of zélf een Glazen Huis starten op school. Het kan allemaal tijdens 3FM Serious Request. Hoe kom jij in actie?

Van 18 tot 24 december maken Domien, Angelique en Sander 24 uur per dag live radio en zijn ze continu te volgen op TV, 3FM.nl en social media. Samen met heel Nederland zamelen we geld in voor het Rode Kruis, waarmee zij ouders en kinderen kunnen herenigen. Al heel wat jongeren hebben samen met hun school een actie bedacht. Nog inspiratie nodig? Check dan deze acties!

#1. Een eigen Glazen Huis

Het Koning Wilhelmina College in Culemborg zamelt van 18 tot 24 december geld in voor 3FM Serious Request door zélf een Glazen Huis te bouwen. Zes leerlingen gaan de hele week in het zelfgemaakte huis op school. Ze draaien muziek, verkopen broodjes knakworst en organiseren allerlei activiteiten. Ze hebben tot nu toe al 2.705 euro opgehaald en gaan voor de 8.000 euro. Wauw! Steun ze hier.

#2. Een lunch bereiden

Leerlingen van Voortgezet Speciaal Onderwijs De Toekomst hebben alle dinsdagen van november tot half december een lunch bereid waarvoor ze minimaal vijf euro vroegen. Ze hebben tot nu toe 82 euro opgehaald en gaan voor de 5.000 euro. Steun ze hier.

#3. Een fietstocht van Den Bosch naar Apeldoorn

Vorig jaar wandelden ze naar het Glazen Huis in Breda, maar dit jaar gaan de leerlingen van de Bossche Vakschool in Den Bosch een flinke fietstocht maken. Ze fietsen samen met hun leerkrachten van Den Bosch naar Apeldoorn op 20 december en overhandigen daar persoonlijk een cheque. Respect! Hun streefbedrag is 1.500 euro. Tot nu toe hebben ze 885 euro ingezameld. Steun ze hier.

Genoeg inspiratie opgedaan? Doe dan mee met jouw eigen actie.

Ster advertentie
Ster advertentie