3FM Serious Request

Kraantje Pappie is de vierde slaapgast van 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Kraantje Pappie is de vierde slaapgast van 3FM Serious Request

Tijdens 3FM Serious Request trekt er iedere nacht een BN'er in het Glazen Huis. Dit doen ze om onze dj's te ondersteunen, geld binnen te halen en om er simpelweg een nóg groter feestje van te maken. Naast Robert ten Brink, Jan Kooijman en Marieke Elsinga is Kraantje Pappie de vierde slaapgast van 3FM Serious Request 2017.

Slaapgast #4: Kraantje Pappie

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen die elkaar kwijt zijn geraakt door een ramp of conflict. Vanavond werd bekend dat Kraantje Pappie tijdens 3FM Serious Request ook een nachtje komt slapen. In de nacht van 23 op 24 december.

Wat gaat 'ie doen?

Kraantje Pappie komt natuurlijk niet alleen maar slapen. "Ik vind het supervet dat ik erbij mag zijn. Het doel spreekt me erg aan want ik ben echt een overdreven familieman, een moederskindje. We gaan knallen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kom in actie

Dat de 3FM-dj's zich opsluiten in het Glazen Huis is natuurlijk een belangrijk onderdeel van 3FM Serious Request, maar de echte helden van deze week? Dat zijn alle Nederlanders die de tijd vrijmaken om in actie te komen, een plaat aan te vragen of een bedrag te doneren. Dankzij jullie kan het Rode Kruis ieder jaar weer duizenden mensen helpen en een beter leven bieden.

Ster advertentie
Ster advertentie