HUMAN

Deze rapper freestylet met woorden van Emma Wortelboer

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze rapper freestylet met woorden van Emma Wortelboer

Het nieuwe seizoen van Club Hub is weer begonnen, wat betekent dat we bij Tussenuur elke vrijdag ons open podium optuigen om jong talent live op "TV" hun te laten ding te doen.

De vriendschap tussen Club Hub en 3FM Tussenuur wordt inniger en inniger. Zo maakten we met Hub afgelopen zomer een super leuke serie op de festivals Woo Hah, Zwarte Cross en Milkshake, waar we met een heus mobiel biechthok festivalgangers vroegen naar hun grootste geheimen.

Maar ook in de studio van Club Hub doen we wekelijks dingen. Zo worden onze video's vertoond, maar nog leuker is ons open podium dat we elke vrijdag optuigen voor jong talent. Dat podium heet Tussenuur Jam.


(Hub-presentatoren Emma en Cesar lopen weg met de Tussenuur Jammers)

Freestyle om je vingers bij af te likken

Hoe we aan die artiesten komen, horen we je denken. Natuurlijk kan iedereen zich gewoon aanmelden bij tussenuur@3fm.nl. Alle aanmeldingen sturen wij dan door naar onze grote curator Manu van Kersbergen. Met hem hebben we ook al onze Spoken Word-rubriek Tussenuur Slam opgetuigd.

Manu staat zo gezegd met zijn poten in de modder op het gebied van jonge talentvolle artiesten, of dat nu dichters, rappers, singer-singwriters of comedians zijn. Zo kwam Manu voor de eerste Tussenuur Jam van dit nieuwe seizoen met rapper Dani op de proppen, die van de zomer nog deze track releaste, en die speciaal voor Club Hub een freestyle-sessie van jewelste weggaf. Op basis van woorden die Emma Wortelboer en de andere gasten van de dag verzonnen. Check it out:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie