HUMAN

Dit is Tussenuur Slam

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is Tussenuur Slam

Yes! We zijn begonnen. Tussenuur Slam bij Club Hub is AAN. En hoe kunnen we anders aftrappen dan met onze sweetheart Demi Baltus?! Op vrijdag de 13de stond zij als allereerste in de live show. Oei... best riskant om live te gaan tijdens die datum. Dat dacht Demi ook. Ze besloot er een gedicht over te schrijven.

Samen met 101TV geeft 3FM Tussenuur jonge woordkunstenaars een podium om hun verhaal te doen. Curator Manu van Kersbergen gaat samen met ons op zoek naar nieuw talent. Opgeven kan hier.

Demi kennen we nog van onze Woordkunst-videoclip 'Verbroken Verbinding'. Dit 19-jarige dichttalent timmert hard aan de weg. Zo heeft ze een column in het Haarlems Dagblad en bracht ze nog niet zo lang geleden ook haar eigen dichtbundel uit: Uitgedokterd. Ze sleepte al meerdere prijzen in de wacht.

Is bijgeloof een keuze?

Vrijdag de 13de is van oudsher een ongeluksdag. In Italië is juist vrijdag de 17de weer berucht. Allemaal een beetje lariekoek, of juist niet? In hoeverre kies je eigenlijk zelf om hierin te geloven? Demi neemt ons mee in de beleving van de absolute rotochtend die we allemaal wel eens gehad hebben. Check de video hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie