HUMAN

Kun je in een tussenuur lasergamen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Kun je in een tussenuur lasergamen?

Een nieuwe rivaliteit is geboren en wel tussen Lieke de Kok en Joram Kaat. Dit is één van de uitkomsten van onze Tussenuur-challenge in Den Bosch, waar de twee 3FM-dj's met een klas van het Jeroen Bosch College tegen elkaar gingen lasergamen.

En het leek ons nog wel zo'n leuk duo, Joram en Lieke. In hun radioshow allebei zeer invoelend, zeer maatschappelijk bewust, kortom gutmenschen.

Maar duw ze een lasergun in de knuisten en maak ze kapitein van een team met leerlingen en ineens worden de normaal zo aaibare dj's bloeddorstig.


(Je ziet 't, het was Joram Kaat menens)

Waanzinnige blik

Heel zelfverzekerd vroeg Joram in welk team Sanne wilde, dat van hem of dat van Lieke. Het was Sanne's idee om te onderzoeken of je in een tussenuur kon lasergamen en op tijd te zijn voor de volgende les, in Sanne's geval: geschiedenis.

Nadat Sanne heel overtuigd voor het team van Lieke koos, was het spel op de wagen. Joram nam de afwijzing persoonlijk op en er veranderde iets in zijn blik: een flinke dosis vastberadenheid gemengd met een vleugje waanzin.


(Team Lieke ready for battle)

Wedstrijd in een wedstrijd

En zo ontstond een wedstrijd in een wedstrijd. De echte challenge was natuurlijk om op tijd terug te zijn voor de volgende les.

Toch hadden we het idee dat met name Joram best bereid was om corvee te doen, als dat nodig was om Lieke in de lasergame-battle te verslaan. Hoe de challenge verliep, zie je hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie