Best Kept Secret

The National komt terug voor Best Kept Secret 2021

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. The National komt terug voor Best Kept Secret 2021

Dit jaar gaat het helaas niet door, maar volgend jaar staat al wel op de planning: Best Kept Secret. De eerste headliner die bekend werd gemaakt was The Strokes, maar nu volgt ook The National. Twee headliners die er op de editie van 2020 hadden moeten staan en gewoon terugkomen voor 2021.

Dit jaar zouden beide bands ook op het hoofdpodium staan, maar vanwege het coronavirus ging dit helaas niet door. Gelukkig liggen de plannen er al wel voor volgend jaar en mogen ze dan twee Best Kept Secret-avonden afsluiten!

Festivaldirecteur Maurits Westerik: “The National zijn en blijven ons trouw, ook zij komen volgend alsnog naar Best Kept Secret... De muziek van The National is de ultieme soundtrack in eenzame tijden en biedt hoop voor een betere toekomst samen! Na de bekendmaking van The Strokes als headliner op Best Kept Secret 2021 vorige week, waren de reacties zo goed dat we heel blij zijn om ook deze ultieme liveband aan te kondigen.”

Tickets volgend jaar

Als je denkt dat je ticket nu niks meer waard is... dat is het wel! De tickets die voor dit jaar zijn aangeschaft gelden gewoon voor volgend jaar. Dus zet 11, 12 en 13 juni alvast in je agenda voor volgend jaar!

3FM Festival top 999

Zijn The Strokes of The National nou jouw ultieme festivalbands? Stem op ze voor de 3FM Festival Top 999. De stembussen zijn namelijk weer geopend en in de week van 27 juni wordt de complete lijst op 3FM uitgezonden. Met de grote vraag: wat wordt het beste festivalanthem aller tijden?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie