3FM Megahit

'Bad Decisions' van The Strokes is de nieuwe 3FM Megahit!

foto: GettyImages
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Bad Decisions' van The Strokes is de nieuwe 3FM Megahit!

De Amerikaanse band The Strokes zijn terug van weggeweest. Met de nieuwe single 'Bad Decisions' scoren ze meteen een 3FM Megahit.

Bad Decisions

Met klassiekers als 'Reptilia', 'Last Nite' en 'Someday' op zak kun je The Strokes prima als iconische band bestempelen. Bands als Arctic Monkeys, Interpol, Bloc Party en The Libertines hebben stuk voor stuk invloeden van de Amerikaanse band in zich. Alex Turner benoemde The Strokes zelfs letterlijk in de eerste zin van hun laatste album Tranquility Base Hotel & Casino: "I just wanted to be one of The Strokes, now look at the mess you made me make!"

Het nieuwe album The New Abnormal van The Strokes staat gepland voor release op 10 april. Na de eerste single 'At The Door' is het nu tijd voor 'Bad Decisions', met een iets poppier geluid dan hun eerdere releases. Maar hey, it suits them well, dus hebben ze een 3FM Megahit te pakken.

Je hebt The Strokes in de Lage Landen al meer dan tien jaar niet kunnen zien, maar in 2020 is het jackpot: ze komen naar Best Kept Secret en Rock Werchter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zin in mer muziek?

Abonneer je dan op de 3FM Now Playing, waar je elke week toffe (en nieuwe) muziek in vindt! Denk aan Billie Eilish, Balthazar, Gorillaz, Inhaler en Foals.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie