Best Kept Secret

The Strokes derde headliner Best Kept Secret 2020!

  1. Nieuwschevron right
  2. The Strokes derde headliner Best Kept Secret 2020!

Maurits Westerik, festivaldirecteur van Best Kept Secret is te gast bij Frank om het grote nieuws meteen te bespreken.

The Strokes sluit het hoofdpodium van Best Kept Secret op zaterdag 13 juni af! Dat maakte festivaldirecteur Maurits Westerik zojuist bekend via zijn livestream met o.a. onze eigen Frankie. The Strokes speelden 14 jaar geleden voor het laatst in ons kleine kikkerlandje.

The Strokes

Met klassiekers als 'Reptilia' en 'Last Nite' en hun debuutalbum Is This It kun je The Strokes wel als iconische band bestempelen. Bands die het festival eerder boekte zoals Arctic Monkeys, Interpol, Bloc Party en The Libertines hebben invloeden van de Amerikaanse band in zich. Eindelijk is het de organisatie gelukt deze grote act te boeken voor een optreden. Het nieuwe album van The Strokes staat gepland voor dit jaar!

Blije Maurits

Festivaldirecteur Maurits Westerik: "The Strokes zijn de invloedrijkste band in mijn leven. Als de dag van gisteren kan ik mij herinneren dat ik de albumposter boven de toonbank zag hangen in de platenzaak. Ik dacht: The Velvet Underground, The Stooges, The Clash? Het bleek een nieuwe band te zijn en ook het begin van een nieuw tijdperk in muziek; The Strokes! Dat deze band de headliner is op mijn eerste Best Kept Secret als festivaldirecteur, is een droom die werkelijkheid wordt."

Naast de drie headliners zijn ook al Fontaines D.C., Belle & Sebastian en Metronomy bevestigd.

Best Kept Secret goes vleesloos

Best Kept Secret is één van de grotere festivals in Nederland die overweegt alleen vegetarische opties aan te bieden. Daarmee wil de organisatie een zo klein mogelijke ecologische afdruk achterlaten. Een Twitteraar had een goed idee voor alle vleesliefhebbers:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie